توسعه گردشگري شکوفايي اقتصادي را به دنبال دارد

به گزارش ميراث آريا (chtn)، «علي رحيم‌پور» دبير اين همايش به عنوان يکي از سخنرانان اين همايش ملي در سخناني با اشاره به اهميت توسعه گردشگري در کشور گفت: توسعه گردشگري در حقيقت منجر به شکوفايي اقتصادي در کشور خواهد شد.

وي با اشاره به قابليت‌ها و ظرفيت‌هاي بي‌نظير ايران در حوزه گردشگري يادآور شد: خوشبختانه طبيعت بکر در کنار تنوع فرهنگي و مهمان‌نوازي مردم ايران مي‌تواند جمهوري اسلامي ايران را به عنوان يکي از بهترين مقاصد گردشگري در دنيا تبديل کند.

وي افزود: خوشبختانه در ايران امکان پذيرايي از گردشگران با سليقه‌هاي مختلف وجود دارد به گونه‌اي که مي‌توان پذيراي گردشگران مذهبي، سلامت، طبيعي، فرهنگي و تاريخي و همچنين گردشگران ورزشي بود.

رحيم‌پور خاطر نشان کرد: در حوزه گردشگري داخلي نيز مردم ايران علاقه بسيار زيادي براي سفر دارند و مي‌توان با برنامه‌ريزي‌هاي مناسب تعداد سفرهاي داخلي را به 100 در صد افزايش داد.

دبير همايش ملي گردشگري، توسعه پايدار، عدم اتکا به درآمدهاي نفت ادامه داد: در جاي‌جاي کشور اسلامي ايران يادگارهاي فرهنگي و يادمان‌هاي تاريخي بسيار زيادي به جاي مانده است که اين يادمان‌ها مي‌تواند به عنوان جاذبه گردشگري سالانه ميليون‌ها گردشگر خارجي را به کشور جذب کند.

رحيم‌پور ادامه داد: بايد از امکانات خدادادي فراوان در کشور براي جذب هر چه بيشتر گردشگران خارجي بهره گرفت.

وي در بخش ديگري از صحبت‌هاي خود با اشاره به تبليغات منفي برخي از رسانه‌هاي غربي اضافه کرد: رسانه‌هاي داخلي بايد با انعکاس مناسب ظرفيت‌ها و قابليت‌هاي گردشگري اين تبليغات منفي را خنثي کنند.

رحيم‌پور خاطرنشان کرد: توسعه گردشگري مي‌تواند موجب ايجاد شغل در کشور شود بنابراين مي‌توان ادعا کرد که توسعه گردشگري مي‌تواند مفاسد را از بين ببرد چرا که ريشه بسياري از مفاسد بخاطر بي‌کاري است.

در اين همايش همچنين «سيدحسن مطيعي» استاد دانشگاه تهران نيز در سخناني با اشاره به قابليت‌هاي بسيار بالاي ايران در جذب گردشگران خارجي گفت: هر گردشگر خارجي که تنها يکبار به ايران سفر کند در سال‌هاي بعد نيز آرزوي سفر به ايران را دارد.

وي افزود: يکي از مسائلي که بايد در حوزه گردشگري به آن بيش از پيش توجه کرد آموزش و تربيت نيروهاي متخصص و تحصيل‌‌کرده است.

وي همچنين يادآور شد: در کنار افراد مرتبط با صنعت گردشگري بايد موضوعات گردشگري و ضرورت آن براي مديران مياني جامعه از جمله فرمانداران و بخشداران نيز تبيين شود.

وي خاطرنشان کرد: زماني‌که بخشداران و فرمانداران در هر شهرستان با ضرورت توسعه گردشگري آشنا شوند در برخورد با گردشگران خارجي و افزايش جذب گردشگران خارجي بيش از پيش مي‌توان موفق بود.

اين استاد دانشگاه با بيان اين که جهان در حال گذر و تغيير است گفت: همزمان با تغيير جهان و سرعت تبادل اطلاعات بايد گردشگري نيز رشد و توسعه يابد.

مطيعي خاطرنشان کرد: سرمايه‌گذاري در گردشگري به عنوان يک صنعت مولد ضرورت دارد و بايد توجه سرمايه‌گذاران را به اين حوزه جلب کرد.

به گزارش ميراث آريا، همايش ملي گردشگري، توسعه پايدار، عدم اتکا به درآمدهاي نفت هم‌اکنون در مرکز همايش‌هاي صدا و سيماي جمهوري اسلامي ايران در حال برگزاري است و تا ساعتي ديگر «سيد حسن موسوي» معاون رئيس‌جمهور و رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري نيز در اين همايش سخنراني خواهد کرد.
/108

انتهای پیام/

کد خبر 1391070951